Reklam

MHP AKSU TEŞKİLATI SPORCULARIN YANINDA

MHP Aksu İlçe Teşkilatı olarak Başkan Hasan Efe Üstün, yönetim ve Meclis Üyemiz Ali Alpay Bilge ile birlikte Aksu Belediyespor Kulübü Güreş Takımını ziyaret etti.

MHP AKSU TEŞKİLATI SPORCULARIN YANINDA

MHP Aksu İlçe Teşkilatı olarak Başkan Hasan Efe Üstün, yönetim ve Meclis Üyemiz Ali Alpay Bilge ile birlikte Aksu Belediyespor Kulübü Güreş Takımını ziyaret etti.

MHP AKSU TEŞKİLATI SPORCULARIN YANINDA
03 Mart 2022 - 12:32

MHP heyeti Kulüp Başkanı Mehmet Selvi himayesinde pehlivanlarımızın çalışmalarını izledi. Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 

Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, "Hocalarımızın desteğiyle yoğun bir çalışma içindeyiz. Gerek minder gerekse yağlı güreşlerde dereceler alan sporcularımız var bundan sonra da katıldıkları müsabakalarda derece alacak sporcularımızın sayısının artmasını hedefliyoruz. Sizlerin ziyaretleri ve desteği bizlere olduğu gibi sporcularımız da arkasında güç olduğunu hissetiriyor, moral oluyor motivasyonları artıyor. Verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz" dedi.
 

Milliyetçi Hareket Partisi Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, sporun siyaset üstü olduğunu ve her zaman destek olacaklarını ifade ederek, "Bu ziyarette amacımız siyaset değil spora ve sporcularımıza destek olmaktır. Genç arkadaşlarımızın derece almaları, madalya takmaları, kupa kaldırmaları bizlere gurur yaşatıyor ve onurlandırıyor. Aksu'muzun adını duyuruyor. Sizlerin başarısı Aksu'muzun başarısıdır. Asıl biz sizlere teşekkür ediyoruz ve üstün başarılar diliyoruz" dedi.
 

Belediye Meclis Üyesi MHP Gurup Sözcüsü Ali Alpay Bilge ise "Meclis olarak spor kulübümüze destek söz konusu olduğunda MHP olarak siyaset gözetmeksizin destek veriyoruz. Gerek bütçe aktarımı, Gerek ödül verilmesi gündeme geldiğinde oylarımız her daim -evet- oluyor. Gençlerimizin başarısı bizim onurumuz, Aksu'muzun başarısıdır" dedi.
 

Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, kulübe ve sporculara kazandırılan yeni kondüsyon aletlerini tanıttı neler yapılabildiği hakkında bilgi vererek, "Yeni kondüsyon aletleri sporcularımıza çok fayda sağladı. Belediye Başkanımız Halil Şahin başta katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün ve beraberindeki heyet, ziyaretin sonunda "Tatlı yiyelim enerji olsun başarılarınız daim olsun" diyerek sporculara tatlı ikram etti.
 

Bu haber 993 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum