Reklam

BAŞPEHLİVAN SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Döşemealtı’nın Başpehlivanlarından Ali Altun antreman yaptığı spor salonunda kalp krizi geçirdi.

BAŞPEHLİVAN SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Döşemealtı’nın Başpehlivanlarından Ali Altun antreman yaptığı spor salonunda kalp krizi geçirdi.

BAŞPEHLİVAN SEVENLERİNİ ÜZDÜ
30 Eylül 2024 - 16:47

Konyaaltı ilçesinde bulunan spor salonunda arkadaşlarıyla futbol oynarken bir anda rahatsızlanan başpehlivanın kalp krizi geçirdiği öğrenildi.Arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesinin ardından kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekibi geldi.Başpehlivan Ali Altun’u özel hastaneye kaldırdı.Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.Başpehlivanın arkadaşlarına zaman zaman sırtına ağrılar girdiğini söylediği öğrenildi.Başpehlivan Ali Altun’un cenazesi yarın kaldırılacağı ailesi tarafından bildirildi.
 
Bizim Aksu Gazetesi olarak Başpehlivan Ali Altun’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve güreş camiasına sabırlar dileriz.
 
Ali Altun kimdir?
1982 yılında Antalya’da dünyaya gelen Ali Altun, güreşe alt boylarda başladı ve kısa sürede adını duyurarak başpehlivanlığa kadar yükseldi. 2010 yılında düzenlenen 649. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başaltı boyunda üçüncü olarak başpehlivanlığa yükselen Altun, birçok önemli organizasyonda başarılar elde etti.
 
2013 yılında 51. Nilüfer Çalı Yağlı Güreşleri’nde ve 2017 yılında 53. Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde birincilik kazanarak başpehlivanlık unvanını aldı. Altun, 2023 yılı itibarıyla Döşemealtı Belediyesi Spor Kulübü güreş takımında mücadele ediyordu.
 

Bu haber 106 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum