MHP'den kutlu Doğuma özel Helva

19 Nisan 2013 - 20:33

MHP Kepez Teşkilatı Kutlu Doğum haftasına özel Helva dağıttı.

MHP Kepez Teşkilatı Kutlu Doğum haftasına özel Helva dağıttı.

MHP Kepez Teşkilatı içerisinde bulunan Kutlu Doğum Haftasına özel Yavuz Selim Camisi ve Kepez'de bulunan birçok camide Helva dağıttı.

 

Helva dağıtımına Kepez MHP İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, MHP İl başkanı Osman Çetin, Büyükşehir MHP İl Meclis üyesi Dr. M.Reşat Oktay,MHP Kepez belediye Meclis Üyesi Adnan Kabaağaç, MHP İl Teşkilatı ve MHP kepez İlçe Teşkilatı katıldı.

 

Peygamber Efendimiz (S.A.V) gönüllerde Sevgililer Sevgilisidir diyen MHP Kepez İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Seyyar Allah bizi Peygamber efendimizin yolundan ayırmasın,bizler her daim olarak Peygamberimizi bir önder kabul ettik ve onun izinde yürümeye devam edeceğiz dedi.

 

PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V)'İN NURU ÜZERİMİZDEN EKSİK OLMASIN

 

Kepez'in değişik bölgelerinde çok sayıda Helva dağıtıldığını vurgulayan Seyyar Milletimizin Kalbinden Allah sevgisi,Resulallah (S.A.V.) sevgisi, Bayrak sevgisi,vatan sevgisi eksik olmasın dedi.

 

Ülkemizin içerisinde bulunduğu durumun çok ciddi sıkıntıda olduğunu belirten Seyyar Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bu zorlu dönemde Sevgililer Sevgilisi Peygamber Efendimiz(S.A.V.)'in Nuru ve ve Şefaati milletimizin üzerinden eksik olmasın dedi.