BAŞKAN ŞAHİN'DEN YARIŞMACILARA ÖDÜL

27 Eylül 2016 - 13:50

Büyükşehir Belediyesi ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği, kadın çiftçilere yönelik bilgi ve kültür yarışmasının Aksu etabına katılan yarışmacılara Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin hediyeler verdi.

İlkokullar arası yeterli ve dengeli beslenme konulu resim yarışmasında Türkiye birincisi olan Yunus Emre Kurt’a da hediye veren Başkan Şahin, başarılarının devamını temenni etti.

 

Büyükşehir Belediyesi ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, kadın çiftçilere yönelik bilgi ve kültür yarışması düzenliyor. Yarışmanın Aksu etabı kısa süre önce gerçekleştirildi. Yarışmanın Aksu etabında 6 bayan yarıştı. Sevdiye Yılmaz, Şengül Şahin, Özlem Maden, Havva Ay, Güllü Gürler ve Ayşe Çölgeçen’in sorulara doğru cevap vermek için kıyasıya mücadele ettiği yarışmada Özlem Maden birinci olurken, Ayşe Çölgeçen ikinci, Güllü Gürler ise üçüncü olmuştu. O gün yarışmacılara, yarışmaya katıldıkları için özgüvenlerinden dolayı hediye sözü veren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin sözünü tutarak dereceye giren ve girmeyen tüm bayanlara plaket ve bilgisayar hediye etti. Hediye dağıtımına AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Bahattin Bayraktar, Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Ahmet Aydoğmuş ve Yusuf Koçyiğit de katıldı. Başkan Şahin, yarışmaya katılırken bilgi edinme amacıyla katılmak gerektiğini ifade ederek, “Güzel bir yarışma oldu. İnsanı heveslendirir, özendirir. Kadınlarımız çiftçiliğin olmazsa olmazı, onlar olmazsa çiftçilik bu seviyelere gelemezdi. Biz hepinizi birinci olmuş gibi kabul ediyoruz. Özverinizden, cesaretinizden dolayı hepinizi kutluyorum” dedi.

 

Başkan Şahin, İlkokullar arası yeterli ve dengeli beslenme konulu resim yarışmasında Türkiye birincisi olan 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Yunus Emre Kurt’a da hediye vererek, başarılarının devamını temenni etti.