AKSU'DA OKUL YARDIMLARI SÜRÜYOR

22 Mayıs 2013 - 16:11

Aksu ilçesindeki Hacıaileler İlköğretim Okulu Müdürü ve öğretmenleri, okullarına her konuda destek sağlayan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'a plaket verdi.

Aksu ilçesindeki Hacıaileler İlköğretim Okulu Müdürü ve öğretmenleri, okullarına her konuda destek  sağlayan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’a plaket verdi.

 

Öncelikli hedefinin eğitim olduğunu her fırsatta vurgulayan ve okullara yaptığı yardımlarla dikkat çeken Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’a bir teşekkür plaketi daha geldi. Hacıaileler İlköğretim Okulu Müdürü Ramazan Ersoy ve okul öğretmenleri İsa Yıldırım’ı ziyaret etti.

 

Şu ana kadar Başkan İsa Yıldırım’ın her konuda kendilerine destek olmasından dolayı teşekkür borçlu olduklarını dile getiren Müdür Ramazan Ersoy, yeni yapılacak olan okulları ile ilgili de taleplerde bulundu.

 

‘EĞİTİM ÖNEMLİ’

 

İlçede eğitim ile ilgili hiçbir talebi geri çevirmediğinin altını çizen Başkan Yıldırım, ‘Okumak çok önemli, okumadıktan sonra Allah rızkını bile vermez. Atatürk’ün sözlerini çocuklarımıza iyi öğretelim. Atatürk’ün her konuda önemli sözleri var, Atatürk çocuklarımızın kılavuzu olsun. Çocuklarımız bilgili, kültürlü, etrafa huzur veren fertler olarak yetişmeli, bunda siz öğretmenlerin katkısı çok büyük. Ben Cihadiye’deki on dönüm arazimi okul yapımı için bağışladım. Bence en büyük hayır okul yaptırmak. Bir toplumda eğitim seviyesi yükselirse o toplumda saygı, sevgi, huzur da artar’ diye konuştu.

 

Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’in de hazır bulunduğu ziyaret sonrasında Okul Müdürü Ramazan Ersoy, Başkan yıldırım’a plaket sundu.