Aksu'da Kutlu Doğum devam ediyor

15 Nisan 2013 - 14:41

Karaöz din görevlileri tarafından Karaöz beldesindeki Karaöz İlköğretim Okulu bahçesinde saat:10:30'da Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan kutlu doğum programı İlçe Müftüsü Mustafa Şimşek'in açılış konuşması ile devam etti.

Karaöz din görevlileri tarafından Karaöz beldesindeki Karaöz İlköğretim Okulu bahçesinde saat:10:30’da Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan kutlu doğum programı İlçe Müftüsü Mustafa Şimşek’in açılış konuşması ile devam etti.

 

Şimşek yaptığı konuşmada Peygamber Efendimiz (s.a.v.)'i anma programların tüm dünyada devam ettiğini, ilçemizde de her bölgede her gün programlar olduğunu dile getirdi. Yapılan programlardan gurur duyduğuna da belirten Şimşek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
 

Açılış konuşmasının ardından Karaöz İlköğretim Okulu öğrencilerinin gösterileri ve söylediği ilahiler izleyenler tarafından beğeni ile karşılandı.

 

Programda en fazla beğeniyi 571 ilahisi ile Karaöz Anaokulu öğrencileri aldı. 
Konuşmacı Dr.Mustafa Özcan ise Karaöz beldesinin katılıma bu kadar ilgi gösterilmesi karşısındaki mutluluğunu dile getirdi. Özcan, Diyanet İşleri’nin bu seneki kutlu doğum programına konu olarak insan onurunun işlendiğini, tüm yurtta ve dünyada insanlığın önemini anlattıklarını dile getirirken, programların 1 haftaya sığmadığını, 1 ay hatta 1 yıl olmasını gerektiğini anlattı.
 

Program semazenlerin gösterileri ile son bulurken Kutlu Doğum’a özel okunan Yasin ve cüzlerin duasını Aksu İlçe Vaizi Musa Kazım Demir  yaptı.
 

Düzenlenen programa Karaöz Belde Belediye Başkanı Abdullah Kök, Aksu ilçe Müftüsü Mustafa Şimşek, Konuşmacı Dr.Mustafa Özcan, Aksu ilçe müftülüğü personelleri ilee çok sayıda vatandaş katıldı. Program sonunda vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Kutlu Doğum Resimler için Tıklayın >> http://www.bizimaksu.com/galeri/fotolar/aksu-muftulugu-kutlu-dogum-haftasi-etkinlikleri/8/ <<