Reklam

“AKSUMUZA DEĞER KATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Aksu’da otomotiv sektöründe kısa sürede söz sahibi haline gelen işadamı Halil Taş (26) ilçeye değer kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

“AKSUMUZA DEĞER KATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Aksu’da otomotiv sektöründe kısa sürede söz sahibi haline gelen işadamı Halil Taş (26) ilçeye değer kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

“AKSUMUZA DEĞER KATMAYA ÇALIŞIYORUZ”
03 Ekim 2024 - 17:05

Hızla gelişen Aksu’nun ekonomik anlamda da büyümesi için çaba sarf ettiklerini belirten genç işadamı, emlak sektöründe de faaliyet göstereceklerinin sinyalini verdi.
               

Yaklaşık 5 yıl önce girdiği otomotiv sektöründe Aksu’da söz sahibi haline gelen Halil Taş, başarısıyla dikkati çekiyor. Çiftçilik yapan ailenin çocuğu olan Taş, ziraat mühendisi olduktan sonra farklı bir sektörde iş hayatına atılma kararı aldı. Otomotiv alanında faaliyet göstermeye başlayan Halil Taş, sektör temsilcileri arasında ilçedeki güvenilir isimlerden biri haline geldi. Aksu’nun her geçen gün sosyoekonomik anlamda geliştiğine belirten Taş, “Her ne şekilde olursa olsun, ilçemize katma değer sağlamanın gayreti içinde olacağız. İlçemize taş üstüne taş koyan tüm yöneticilerimize minnettarız. Özel sektör temsilcileri olarak bizlere düşen görev insanlarımızın değerini gün yüzüne çıkarmaktır. Bizler bu bereketli toprakların, bu tarihi ve kültürel coğrafyanın çocuklarıyız. Ne işle uğraşırsak uğraşalım, atalarımızdan aldığım mirası koruyup geliştirerek, gelecek nesillere güvenle bırakmalıyız. Yaptığımız işi sadece ticari değil, büyüdüğümüz bu memleket için sosyal sorumluluk bilinciyle yerine getiriyoruz” dedi.
 

“NİYETİMİZ HALİS, HEDEFİMİZ BELLİ”


Çocukluğundan bu yana ilgili olduğu otomobillerin şimdi iş hayatını bir vazgeçilmezi olduğunu anlatan Halil Taş, “Hayallerimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bir sonraki hedefim tarım ve turizm sayesinde ilgi odağı haline gelen Aksu’muzun emlak sektörüne katkı sağlamak. Göç alan ilçemizin konut ve ticaret alanlarını artması için elimizden geleni yapacağım. Emlak sektöründe marka haline gelerek, Aksu’ya hem ekonomik hem de sosyal katkı sağlamak istiyorum. Niyetimiz halis olduktan sonra bize düşen sadece çalışmaktır. Hedefe giden yolda çalışmayı ibadet olarak görüp, başarıya odaklanıyorum” dedi.
 

Bu haber 328 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum