Reklam

AKSU GÜREŞLERİ BAŞLIYOR

Aksu Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan yağlı güreşler için hazırlıklar sürüyor.

AKSU GÜREŞLERİ BAŞLIYOR

Aksu Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan yağlı güreşler için hazırlıklar sürüyor.

AKSU GÜREŞLERİ BAŞLIYOR
17 Ekim 2024 - 18:23

Pazar günü dualı çayıra çıkacak yüzlerce pehlivan kıyasıya mücadelelere ev sahipliği yapacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in masraflarını üstlendiği Zara konseri ise cumartesi günü gerçekleştirilecek.


Pazar günü düzenlenecek 9’uncu Aksu Yağlı Güreşleri için hazırlıklar sürüyor. Belediye ekipleri Çalkaya Mahallesi’ndeki güreş sahasının hem sporcular hem de izleyiciler açısından daha elverişli hale gelmesi için çalışıyor. Bu yılda yüzlerce güreşçi ve onlarca başpehlivanın kol bağlayacağı güreşler için başta Aksulular olmak üzere sporseverler büyük bir bekleyiş içinde. Yerel seçimlerin ardından göreve gelen Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım tarafından belediye ile ilişiği kesilen Aksu Belediye Spor Kulübü’nün ise güreşe davet edilmediği öğrenildi. Birçok dalda faaliyet gösteren sporcuların yer aldığı kulübün dağılmasının ardından Aksu güreşlerinde ilçeyi hangi pehlivanların temsil edeceği ise merak konusu oldu.


ZARA KONSERİ BAŞKAN BÖCEK’TEN


İki gün sürecek güreş şenlikleri kapsamında Cumartesi Anfaş önünde ilk olarak Ozan Ali Ateş sahne alacak. Saatler 20.30’u gösterdiğinde ise sahneye Zara çıkacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından Aksuluların şenliklerine destek vermek ve mutluluklarına ortak olmak için konserin tüm giderlerini üstlendiği öğrenildi. Daha önce güreş sahası ve çevresinde düzenlenen konserler festival havasında gerçekleşiyordu. Konser alanı ve güreşlerin farklı yerlerde olması da şenliklerin eski coşkusunu yakalamasına engel olacağı düşünülüyor.
 

Bu haber 56 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum