Reklam

AKSU’DA YÜZME BİLMEYEN KALMASIN

Aksu’da Yüzme Bilmeyen Kalmayan projesi kapsamında verilen eğitim sonrası katılımcılara belgeleri verildi.

AKSU’DA YÜZME BİLMEYEN KALMASIN

Aksu’da Yüzme Bilmeyen Kalmayan projesi kapsamında verilen eğitim sonrası katılımcılara belgeleri verildi.

AKSU’DA YÜZME BİLMEYEN KALMASIN
23 Ağustos 2024 - 12:35

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen, Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Faaliyetleri hakkında bilgi veren Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Serkan Çapan, ‘‘ İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde Takım Sporu branşında Voleybol, Basketbol, Futbol, bireysel spor branşlarında  Kick Boks, Cimnastik, Kano, Badminton, Judo, Karate, Pilates, Taekwondo ve Portatif Yüzme Havuzumuzun açılmasıyla başlayan Yüzme olmak üzere toplam 12 branşta Aksu İlçemizde gençlerimize Spor eğitimi vermekteyiz. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolle 81 ilde hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi” kapsamında, Aksu Pelin Cemal Kütahya Spor Salonu bahçemize kurulan Portatif Yüzme Havuzumuzda gerçekleştirilerek ilçemizde 16 ders yüzme eğitimi alan çocuklarımız eğitimlerinin sonunda yüzme testine tabi tutularak katılım belgesi almaya hak kazandı ve Katılım Belgelerini takdim ettik’’ dedi.


Sözlerine şöyle devam eden İlçe Müdür Vekili Serkan Çapan; ‘’  Haziran ayında, Yüzme Bilmeyen Kalması Projesi Proje kapsamında başlattığımız kurslarımıza 5-18 yaş aralığındaki çocuklarımız Yüzme eğitimlerini almaya devam etmektedirler. Şuana kadar toplamda kız ve erkek olmak üzere 500’ e yakın çocuğumuz projeye dahil edilmiştir. İlçe Müdürlüğümüze bağlı deneyimli Antrenörler eşliğinde haftada üç gün sürdürülen projeyle, Aksu’da yüzme bilmeyen kalmayacak. Yüzme, sporun ana dallarından biridir. Hem sağlık hem de çocuklarımızın gelişimleri açısından çok önemli bir spordur. Dolayısıyla bütün çocuklarımızı ve gençlerimizi hava şartları müsaade ettiği sürece Ekim ayı sonuna kadar devam etmeyi planladığımız Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında yüzme öğrenmeye davet ediyoruz.
Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzde yapılan her şey Çocuklarımız ve Gençlerimiz için diyen İlçe Müdür Vekili Serkan Çapan, ‘’ Amacımız Aksu İlçemizde Yüzme Bilmeyen Bireyin Kalmaması, tesislerimiz birer Sporcu Fabrikası, Gençlerimiz için çok güzel projeler hazırlıyoruz. Aksu’da İşimiz Spor, Gücümüz Gençlik  ’’ dedi.
 
 

Bu haber 460 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum