SEVİYELİ YARIŞ OLSUN…
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

SEVİYELİ YARIŞ OLSUN…

08 Şubat 2019 - 10:01

Kıymetli Okurlar ;

 

Yerel seçimlere iki aydan az bir süre kaldı.Birbirinden kıymetli dört adayla bu yarışa gireceğiz.İlerleyen günlerde yeni adaylıklar açıklanırsa bu sayı artabilir.

 

Öncelikle Aksu hepimizin! Bu ilçede yaşayan her kesimin söz hakkı,oy hakkı var.Sosyal medya üzerinden çalışmalar, bu seçimde daha fazla oluyor.Benimsediğiniz, desteklediğiniz adaya sahip çıkma adına yarın bir gün ve ya seçimden sonra yüz yüze bakacağınız insanlara kötü sözler söylemekten kaçının.Hele ki tanımadığınız adaylar hakkında ahirette dahi hesabını veremeyeceğiniz sözler söylemeyin.Çakma hesaplar kullanmayın.Kullananları uyarın. Demokratik hakkınızı en samimi şekilde kullanabilirsiniz fakat kullanırken başkalarının hakkına tecavüz etmeyin.

 

Burada Başkan adayı olan Halil Şahin’e,Durmuş Ali Arslan’a ve Selahattin Davazlı’ya büyük görev düşüyor.Kendilerini destekleyen seçmenlerine uyarılarda bulunmaları gerekiyor.Bazen destekleyen bir kişinin yorumu bile oy vermek isteyen bir kişinin vermemesine sebep olabilir.

**************************

 

Dün gece 00:00 tarihi ile bir anket başlattık.Anketimiz www.bizimaksu.com üzerinden yapılacak.Anketimiz 08.02.2019 Perşembe 23:59’da sona erecek.Sonuçlar Cuma günü açıklanacak.Anketimize herkes bir defa oy kullanabiliyor.Aynı IP adresinden kullanılacak oylar otomatik olarak siliniyor.Gerçek anket sonuçlarını elbette sandık belirler.Bizim amacımız Aksu halkına seçim heyecanını ara ara yaşatmaktır.

 

**************************

 

19 Şubat’ta meclis üyeliği listeleri teslim edilecek.Liste teslim edildikten sonra elbette siyasi partilerde kırılmalar yaşanıyor.Bu kırımlarının en az yaşandığı parti ise her zaman Ak Parti oluyor.Meclis üyeliği listeleri nasıl yapılacak sorularına yanıt aradık.Ak Parti ve MHP ittifakı olan Cumhur İttifakında görüşmeler  devam ediyor.CHP ve İYİ Parti ittifakı olan Millet İttifakında karma liste olacağı netlik kazanmış gibi görünüyor.Şuanda sıralamanın nasıl olacağı belirleniyor.DSP listesini iki ittifak grubu hazırladıktan sonra şekillendirecektir.

 

Aksu’da en ciddi görünen 3 aday yarışacak.Aksu’da Ramazan Özen’in Saadet Partisinden aday olacağı söyletinlerinide kendisine sordum.Fiyaskodan ibaret olduğunu söyledi.

 

Siyasi partilerin henüz resmen sahaya inmesi meclis üyesi listelerinin açıklanmasından sonra olacaktır.Bu seçimlerde ilklerin yaşanması sokakta seçim havasının olmadığını göstersede önümüzdeki günler saha’nın  hareketli ve sıcak geçeceğini gösteriyor.

 

Yiğitler çıkacak meydane,

Hepsi birbirinden merdane,

Allah sağlık,sıhhat vere,

Kazanan Aksu ola,kazanan Aksu halkı ola…

 

Kalın Sağlıcakla…

Bu yazı 6478 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum