HERKES LİSTE PEŞİNDE
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

HERKES LİSTE PEŞİNDE

15 Şubat 2019 - 11:11

Kıymetli Okurlar,

 

Yerel seçimlere sayılı günler kala herkesin merakla beklediği adayların açıklanmasının ardından gözler Belediye Başkan adaylarının meclis üyesi listelerinde kimlerin olacağında…

 

Meclis üyesi olmak için aday adayları partilerine müracaat ettiler. Şimdi Aksu’lu vatandaşlarımız listeleri görüp benimsediği adaya ve ekibine destek olacaklar.

 

Vatandaşların %15’i meclis listesi ve adayların önemi yok biz partimize oy veriyoruz derken adayların %85’i aday ve meclis üyesi adayları bizim için önemli diyor.

 

Cumhur ittifakında kafalar biraz karışık gibi görünüyor. Meclis üyelikleri ortak liste mi olacak ? Herkes kendi partisinden mi aday olacak ? bu soruların cevaplarını henüz bilemiyoruz. Ak Parti’de meclis üyesi olabilecek bildiğimiz bası isimler mevcut. Aldığımız kulis bilgilerine göre Emin Bal,Tuğrul Pirimoğlu,Deniz Karataş,Pınar Uğur,Yaşar Sözen,İbrahim Köseoğlu,Hüseyin Demirkaplan,Hakkı Coşgun,Osman Sarı,Selahattin Şen listede mevcut gibi görünüyor.

 

MHP listesini ayrı yapacak olursa Ali Alpay Bilge,Kemal Kara,Sedat Temel,Duran Celbiş,Ali Yavuz,Zeki Güleş,Beste May,Zekeriya Gülmez,Muhammet Çay gibi isimleri listesinde yer verecek gibi görünüyor.

 

İYİ Parti’de listelerde kimler olacağı açıkçası sır gibi saklanıyor. Emine Atılmış Sarıtekeli,Harun Hor,Rıza Şahin ve Ak Parti’de siyaset yapmış bir isminde olması bekleniyor.

 

DSP bence Ak partinin eski ilçe başkanı Mehmet Akif Ordu’yu saflarına katmakla önemli bir hamle yapmış. Mehmet Coşkun ve Mustafa Poyraz’ın listede olacağına kesin gözle bakılıyor.

 

Bizim yaptıklarımız sadece kulislerden aldığımız bilgiler doğrultusunda yazılmış bir yazıdır. Bakıp göreceğiz 19 Şubat’ta kimler olacak kimler olmayacak. Kesinleşmiş son liste 3 Mart’ta verilmiş olacak.

 

Listede adını göremediğimiz kişilerin başka partiler ile görüşüleceğini hemen hemen herkesin bildiği için listelerde boş yerler mutlaka bırakacaklardır. Dava adamı diye bildiklerimiz ben partimden şaşmam diyenleri zor bir sınav bekliyor.

 

Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

 

Kalın Sağlıcakla…

Bu yazı 6358 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum