DUYAMADIM İTHAL Mİ ?
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

DUYAMADIM İTHAL Mİ ?

08 Mart 2019 - 14:04

Yerel seçimler geldi çattı.

 

Adaylar arz-ı endam eyledi.

 

Aday olanlar memnun halinden. Olamayanlar isyanlarda... 

 

Şenlik 31 Mart 2019'da yaşanacak.  1 Nisan şakamız şimdiden hazır galiba !

 

Aday adaylarından küskün olanlara, meclis listelerinde yer bulamayan bir grup daha katılacak... O zaman seyreyleyin gümbürtüyü.

 

Göreceksiniz; "tüh, ben aday olsaydım; seçimi kazanmıştım, pisi pisine nasıl kaybettik, gördünüz mü ?" diye arslanlar gibi kükreyecekler.  Yani, ben varsam; partim var, ben yoksam; partim böyle kaybeder işte..." demeye getirecekler. 

 

Bunlar, dava adamı ya!  Bunlar, nadir bulunan "Hint Kumaşı"ya! 

 

Siz nasıl olur da bizim kıymetimizi bil/e/mezsiniz?! 

 

Değerimizi kavrayamayan parti sorumluları "kına yaksın" diyecekler. Diyecekler, diyecekler de; her zaman olduğu gibi gerçeklere hiç bir şekilde itibar etmeyecekler. Buraya kadar aday edilmeyenler üzerine yazdım.

 

Gelelim, adaylarla ilgili genel tespitime: Onların da diğerlerinden fazlaca farkı yok. Birincisi,  İçlerinde öyleleri var ki; aday edildikleri ilçedeki mahallelere hayatlarında bir defa olsun gitmediler.  Bölgeyi ancak "NAVİGASYON" marifetiyle bulabilirler.  Teknolojik gelişmelerin kadrini bilmek, önemini küçümsememek lazım! İlçeyi bilemeyen bu kimselerden ilçenin caddelerini, sokaklarını bulabileceklerini bekleyebilir misiniz? Şaibeli, tombaladan çıkmış, siyasi geçmişi tereddütlerle dolu bir çok kimse !!! Meclis üyeleri seçilmeleri halinde, ilçenin sokağını, caddesini de beş yılın sonunda öğrenmiş olurlar.  Uzun bir zaman sayılmaz nede olsa!  İkincisi,  Adaylar bölgenin siyasal yapısından, dengelerinden bi- haberler…

 

Herkes mahallesindeki semtindeki meclis üyesi olan kişi ve kişileri iyice araştırsın. Araştırınca görecekler ki ;

 

Bu ilçede oturmuyorlar… Bu ilçede çalışmıyorlar ve özellikler bu ilçede oy kullanamıyorlar yani anlayacağınız kendilerine bile oy kullanamayacaklar…

 

Önümüzdeki günlerde sizlerle tüm partilerin başkan adayı ve meclis üyelerinin oy kullanacaklarını sandık numaralarını araştırıp sizinle paylaşacağız.

 

Geçtiğimiz 2014 yerel seçimlerinde ithal,ithal,ithal diye bağırıp çağıran arkadaşlar bu seçimlerde sus pus oturmuş konuşmuyorlar.

Neden ?

 

Yoksa kendi partinizde ithal meclis üyesi mi var ?

 

Kalın sağlıcakla…

Bu yazı 4366 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum