AKSU’DA SİYASİ DENGE...
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

AKSU’DA SİYASİ DENGE...

04 Ocak 2019 - 16:46

Kıymetli Okurlar,

 

Aksu’da siyaset zor iş...

 

Aksu’yu yönetmeye talip olacak kişilerin öncelikle Aksu’lu olması gerekir.

En azından bir dönem daha...

 

Şayet 2009 seçimlerinde Ak Parti’den Burhan Kılıç seçimleri kazansaydı,belki şuanda böyle bir dengeden bahsetmiyor olurduk.

 

Burhan Kılıç dediğimiz kişi Aksu’ya çok uzak birisi değil,hemen dibimizden Gebiz’den...

 

Düşünün ona bile yabancı dediler.Önünden  iyi olduğunu söyleyip, arkasından bu yabancının ne işi var burada dediler...

 

Aksu’da Belediye Başkanı olacak kişi Aksu’lu olur , altındaki meclis üyesi listesi de dengeli olursa buna kimse itiraz etmez.

 

Geçtiğimiz dönem MHP’li Ecz.Ramazan Özen’in seçimi kaybetmesinin en önemli nedeni; o dönemin il başkanının Ahmet Yaşar’ı birinci sırada ısrar etmesi olmuştur.O dönem kendiside ısrar etmeseydi ve alt sıraları kabul edip seçime, Pınarlıyı temsilen girseydi  bugün Aksu Belediyesi beş yıldır Ramazan Özen tarafından yönetiliyor olabilirdi.

 

Dün dünde kaldı cancağızım bugün yeni şeyler söylemek lazım...

 

Seçimlere tam olarak seksen altı gün kaldı.

CHP adayını açıkladı fakat oradaki belirsizlik de halen devam etmektedir.İYİ Parti ile ittifak yapıldığı söylensede İYİ Parti :

“Biz kendi  adayımızla çıkıp seçimlere gireceğiz” diyor.

 

Cumhur ittifakının  Türkiye genelinde oluştuğunu ve bazı illerde ki adaylarını da açıkladığını biliyoruz.

Antalya’da da durum belli oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesinde Menderes Türel’i destekleyecek olan MHP, Antalya ilçelerinden Finike,Aksu ve Alanya’yı istediğini kulislerde konuşuyor.

 

Aksu’yu konuşacak olursak şayet MHP adayını çıkaracak.

Ak Parti’de Cumhur ittifakı adayını destekleyecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli :

“İttifaka zarar verecek her kim olursa olsun gereği yapılacak.” dediler. Hatta ve hatta geçtiğimiz günlerde bazı illerde bu durumun örneklerine şahit olduk.

 

Cumhur İttifakında aday belirlenirken üstte yazdıklarım mutlaka dikkate alınmalı.Öncelikle Aksu’da yerli yabancı faktörünü düşünmeliler. Belki de yabancı olarak düşündükleri kişi çok iyi bir insan olabilir.Aksu’ya çok güzel hizmetlerde yapabilecek kapasitededir.İşte denge dediğimiz nokta burada oluşuyor.Kepez,Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinde böyle bir sıkıntı olmayabilir.

Aksu’nun bu duruma gelmesi için 2023 veya 2028 yıllarını beklemek lazım.

 

MHP’ye adaylığın verilmesinin önemi büyük bunun farkındalardır mutlaka... Fakat adaylığı verdikleri kişininde Ak Parti tabanının kabul edeceği isim olması gerekir.Listeler yapılırken dengeler korunup ona göre yapmalı. Yani Aksu’ya özen gösteren,Aksu’yu özenerek dizayn etmeli.

 

Artık adaylıkta sona yaklaşıldı.Açıklanmanın eli kulağındadır.Bizler sizlere resmî açıklama yapılır yapılmaz sosyal medya hesaplarımızdan ve internet sitemizden açıklayacağız.

 

Kalın Sağlıcakla...

Bu yazı 7047 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum